1. SÄLJER BONA PRODUKTER

Vi säljer alla typer av BONA produkter som är topplacker, grundlacker (primer), olja och hårdvaxolja, lim, golv färger, slippapper vid rimligt pris.

Läsa mer om BONA PRODUKTER här.

Du kunde inte hitta någonstans som har ett billigare detaljhandelspris.

2. INSTALLERA OCH RENOVERA med BONA PRODUKTER

Att renovera och installera golv är ett hantverk som kräver produkter och verktyg av förstklassig kvalitet. Vi består av beprövade, användarvänliga och hållbara lösningar som plockar fram det vackraste i varje golv.

  • Slipning

Strömstad Golv handlar om grovslipning, finslipning, kantslipning, golvslipning i bostäder, tung golvslipning i offentliga miljöer eller dammfri slipning.

golv renovera

  • Renovering

När ett golv är väldigt skadat, har gulnat, fått djupa repor eller ser allmänt livlöst ut rekommenderas vi en helrenovering – från grovslipning till ny ytbehandling för att förvandla golvet med helt nytt utseende.

Med hjälp av vårt breda utbud av sliputrustning, slipmedel och dammuppsamlingssystem slipas golvet till trärent och lackeras sedan med det utseende och det skydd som det förtjänar och behöver. Det är som att skapa ett helt nytt golv med oändliga möjligheter. Golvet är klart att användas igen inom 2–4 dagar.

Vi kan renovera också golv av vinyl, linoleum, gummi, PVC, polyuretan och LVT.

Bara ringa oss!

golv renovera

golv renovera

golv renovera

  • Djuprengöring

När ett trägolv är täckt av ingrodd smuts, avlagringar och märken kommer periodiskt underhåll med djuprengöring och nytt skydd att ge det nytt liv igen.

golv renovera

trägolv renovera

  • Överlackera

En överlackering är ett utmärkt alternativ i stället för en helrenovering för lätt slitna trägolv, till lägre kostnad och med kortare driftstopp för er.

När det översta lagret på ett trägolvs skyddande yta är fläckigt eller lätt repigt kan det effektivt återfå sitt ursprungliga vackra utseende med en överlackering. Slipa och överlackera golvet för att återställa ytan.

Här finns några alternativ: lackerade golv, oljade golv, hårdvaxoljade golv.

topplack renovera

golv renovera

3. GOLVSLIPMASKINER FÖR UTHYRNING

Olika Bona maskiner kan utrustas med olika verktyg för specifika uppgifter, exempelvis att slipa till rent trä, finslipa, olja och slipa betong.

Maskinerna kan utrustas med olika verktyg som år unika verktyg för kraftfull och riktningsoberoende slipning till trärent och borstning. Kombinera med Bona DCS för dammfri slipning.

Om du vill göra golvslipning själv kan du hyra maskinerna. Hyrepris är för per dag.

bona-fexisand

bona-belt-lite

bona-dcs-70